top klein1

Huurrecht advocaat

Huurrecht advocaat

Als huurder of verhuurder kunt u met veel juridische problemen en geschillen te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan huuropzegging, huurverhoging, renovatie, gebreken en betalingskwesties.
Een verkeerde aanpak van uw huurkwestie kan grote nadelige gevolgen hebben. Raadpleeg daarom altijd onze gespecialiseerde huurrecht advocaten en juristen als u een huurvraag of huurgeschil heeft.
Onze specialisten helpen zowel huurders als verhuurders en bij woonruimte en bedrijfsruimte.

Waarmee kan de huurrecht advocaat u helpen?

Bij vrijwel alle huurkwesties kunnen wij u helpen. Hieronder een aantal voorbeelden.

Opstellen of adviseren huurcontract

De inhoud van de huurovereenkomst bepaalt grotendeels uw rechten en plichten. Laat de huurovereenkomst daarom door onze specialisten opstellen of in ieder geval beoordelen.

Verhuur voor korte periode?

Wilt u voor slechts korte tijd huren of verhuren? Vraag onze huurrecht advocaten naar de mogelijkheden.

Huurverlaging of huurverhoging

U bent verhuurder en wenst de huurprijs te verhogen, bijvoorbeeld huurverhoging vrije sector woning. Of denk aan huurverhoging van bedrijfsruimte. Wat zijn de mogelijkheden? Of u bent huurder en wilt niet akkoord gaan met de huurverhoging. Wij informeren en helpen.

Wie lost de gebreken aan het gehuurde op?

U bent huurder en het gehuurde heeft ernstige gebreken. Kunt u de huurbetaling opschorten of verlagen? Onze specialisten adviseren. Mogelijk heeft u recht op huurcompensatie. Wij kunnen de verhuurder vaak dwingen de gebreken te herstellen!

Woningruil en indeplaatsstelling

Als huurder wilt u wellicht de huur overdragen aan een ander. Bijvoorbeeld de persoon die uw bedrijf koopt of woningruil met u wilt doen. Wat zijn de mogelijkheden?

Onderhuur

In welke gevallen in onderhuur of hospitaverhuur mogelijk? Heeft de onderhuurder dan recht op huurbescherming?

Renovatie afdwingbaar?

Kunt u als verhuurder renovatie van de woning of bedrijfsruimte afdwingen? Zo ja, onder welke voorwaarden? Is vervolgens huurverhoging mogelijk?
Welke rechten heeft u als huurder bij renovatie?

Opzegging en huurbeëindiging

Kan de huurovereenkomst worden opgezegd? Zo ja om welke redenen? Welke opzegtermijn geldt er dan? Hoe moet worden opgezegd?

Pachtovereenkomst

Als een bedrijf ( bijvoorbeeld een horecazaak ) wordt verhuurd, wordt dat vaak gedaan via een zogeheten pachtovereenkomst. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een waterdichte pachtovereenkomst

Raadpleeg onze huurrecht specialisten

Onze advocaten en juristen zijn dagelijks met huurzaken bezig en kennen daardoor alle regels, zodat het beste resultaat voor u wordt bereikt. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Wilt u ook het beste resultaat? Schakel dan onze specialisten in. Wij kunnen u onder meer helpen met een huurrecht advocaat in Amsterdam  een huurrecht advocaat in Rotterdam of een advocaat specifiek voor ondernemers

Bel 020 – 6890 863 of mail

 

advocaat huur en ondernemers

  

Verborgen-gebreken.net?

  • Specialist in verborgen gebreken ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven snelle actie
  • Scherpe tarieven voor kopers en verkopers in heel Nederland
  • Privacyverklaring

Feiten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering: 9,2
  • Meer dan 3500 zaken behandeld

Contactinformatie

020 6890 863

Stel uw vraag