top klein1

Rechtsbijstandsverzekering? bij verborgen gebreken

Liever meer aandacht voor uw zaak?

Verzekerd voor rechtsbijstand? Ook dan kan Verborgen-gebreken.net u helpen!

U heeft een rechtsbijstandsverzekering, maar u wilt uw zaak laten behandelen door onze specialisten? Dat kan. Als de specialisten van Verborgen-gebreken.net uw belangen behartigen in een procedure bij de rechter moet uw verzekeraar onze kosten betalen. Uw verzekeraar is daartoe verplicht op grond van Europees recht en jurisprudentie van de Hoge Raad.

Zelf uw jurist of advocaat kiezen op kosten van verzekeraar

Rechtsbijstandsverzekeraars hebben juristen en advocaten in dienst. De verzekeraar wil graag dat zo’n interne jurist of advocaat uw zaak behandelt. Dit is voor de verzekeraar namelijk veel goedkoper dan als u zelf een advocaat of jurist kiest. Nadeel voor u is dat een rechtsbijstandsverzekeraar in het algemeen minder tijd voor uw zaak vrij zal maken en te snel geneigd zal zijn het dossier te sluiten. Dat komt uw zaak uiteraard niet ten goede.

Meer aandacht voor uw zaak bij verborgen gebreken

Als u meer aandacht wilt voor uw zaak en hulp van een zeer gespecialiseerde advocaat of jurist, dan kunt u voor onze specialisten kiezen.

Zodra het komt tot een gerechtelijke procedure bent u dus niet verplicht uw zaak door een interne jurist of advocaat van de verzekeraar te laten behandelen. Als u op dat moment onze gespecialiseerde advocaten en juristen wilt inschakelen dan moet de verzekeraar dit toestaan en de kosten vergoeden

Ook voor een second opinion

Het komt regelmatig voor dat een rechtsbijstandsverzekeraar van mening is dat uw zaak juridisch gezien te weinig kans van slagen heeft. Als u het daar niet mee eens bent, kunnen onze specialisten een ‘second opinion’ verzorgen. Meestal kan dat op kosten van de verzekeraar.

Bel of mail ons bij verborgen gebreken

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, maar toch zelf een advocaat of jurist wilt kiezen, of u wilt een second opinion, bel ( 020 – 6890 863 ) of mail ons dan voor overleg. Wacht niet te lang en neem contact op met de specialisten van Verborgen-gebreken.net

rechtsbijstandsverzekering verborgen gebreken

Verborgen-gebreken.net?

  • Specialist in verborgen gebreken ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven snelle actie
  • Scherpe tarieven voor kopers en verkopers in heel Nederland
  • Privacyverklaring

Feiten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering: 9,2
  • Meer dan 3500 zaken behandeld

Contactinformatie

020 6890 863

Stel uw vraag