top klein1

Verborgen gebreken advocaat

Als u te maken krijgt met verborgen gebreken rond de (ver)koop van een huis, zijn de belangen vaak groot. Een gebrek kan hoge herstelkosten met zich meebrengen. Denk aan de tienduizenden Euro's die gemoeid zijn met de sanering van asbest en vervuilde grond, of het herstel van de fundering. Het is dan goed te weten wat uw juridisch positie is. Bent u aansprakelijk? Kunt u de kosten verhalen?

Aansprakelijkheid vast stellen

Het is vaak niet eenvoudig om de aansprakelijkheid in een verborgen gebreken zaak vast te stellen. De wet geeft slechts enkele algemene regels, waarvan partijen ( koper en verkoper ) ook nog eens in de koopovereenkomst mogen afwijken.
Daar komt bij dat elke individuele situatie anders is. Zo kan de aansprakelijkheid afhankelijk zijn van de leeftijd van het huis, de verklaringen van makelaars, de invulling van het koopcontract en de daarbij ingevulde vragenlijst, de ernst van het gebrek, de mogelijkheid om het gebrek vóór de koop te ontdekken, etc, etc.
Kortom, er zijn veel factoren die van invloed zijn op de aansprakelijkheid voor verborgen gebreken. Hulp van een juridisch specialist is vaak noodzakelijk.

Advocaat verborgen gebreken

Bij de koop of verkoop van een huis heeft u al veel aan uw hoofd. Het kan niet van u verwacht worden dat u zelf een juridische specialist bent in verborgen gebreken zaken. Gelukkig zijn er juristen en advocaten die gespecialiseerd zijn in dit onderwerp. De advocaten en juristen van onze website verborgen-gebreken.net zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in kwesties rond verborgen gebreken. Onze website is de nr 1 website van Nederland op dit gebied.

Waarmee kunnen onze advocaten u helpen?

Voorkomen is beter dan genezen. Onder dat motto is het verstandig om al vóór de (ver)koop advies aan ons te vragen over de inhoud van het koopcontract en over de onderzoeksplicht en mededelingsplicht. Zo kunnen wij in samenspraak met u contracten of contract clausules opstellen die voor u zo gunstig mogelijk zijn in geval van verborgen gebreken.

In geval van een geschil. Is er toch sprake van een geschil met uw koper of verkoper, dan kunnen wij het volgende voor u doen:
- De zaak met u doornemen
- U adviseren over uw juridische positie;
- U adviseren over de te nemen stappen
- Aanschrijven van uw tegenpartij en zon nodig verder corresponderen
- Onderhandelen met uw tegenpartij
- Uw belangen behartigen bij de rechter

Waarom hulp van onze specialisten bij verborgen gebreken?

Uw belangen bij een verborgen gebreken zaak zijn groot. U moet daarom goed geholpen worden. Een advocaat die niet gespecialiseerd is in verborgen gebreken zaken haalt mogelijk niet het beste resultaat voor u. Mogelijk maakt hij zelfs een ‘kostbare misser’. De advocaten en juristen van onze organisatie hebben vele duizenden verborgen gebreken zaken behandeld en zijn ware specialisten op dit gebied. Wij zij op de hoogte van de jurisprudentie en regelgeving en weten deze toe te passen. Door onze specialistische kennis kunnen wij u bovendien vlot helpen en hoeven wij geen onnodige tijd en kosten te steken in bestudering van rechtspraak. Hierdoor zijn wij ook nog eens betaalbaar!

Wij helpen particuliere kopers, verkopers en verlenen rechtshulp aan ondernemers!

Vraag rechtshulp

Heeft u te maken met een verborgen gebreken zaak?, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Met onze verborgen gebreken advocaten staat u sterk en haalt u het maximale resultaat. Bel 020 – 6890 863 of mail.

verborgen gebreken advocaat 2

Verborgen-gebreken.net?

  • Specialist in verborgen gebreken ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven snelle actie
  • Scherpe tarieven voor kopers en verkopers in heel Nederland
  • Privacyverklaring

Feiten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering: 9,2
  • Meer dan 3500 zaken behandeld

Contactinformatie

020 6890 863

Stel uw vraag