top klein1

Voorbeeldbrief aansprakelijkstelling verborgen gebrek huis

 

 voorbeeld brief aansprakelijkstelling verborgen gebrek

Als u geconfronteerd wordt met een verborgen gebrek bij de door u aangekochte woning, is het zaak de verkoper op de juiste wijze in gebreke te stellen.

De aansprakelijkstelling, ook ingebrekestelling genoemd, dient bij voorkeur zo spoedig mogelijk plaats te vinden na ontdekking van het gebrek.

In ieder geval dient u niet eerst zelf het gebrek te herstellen of te laten herstellen voordat u de verkoper van het gebrek op de hoogte heeft gesteld en u verkoper een redelijke termijn heeft gegund het gebrek

zelf te (laten) herstellen.

Bestel een juridisch correct voorbeeld ingebrekestelling gebrek huis of woning

Let op: Een verkeerde aanpak kan grote gevolgen hebben. Als verkoper verantwoordelijk is voor het gebrek aan uw huis, kan een verkeerde aanpak ertoe leiden dat u de schade niet kunt verhalen.

Pak uw zaak dus goed aan en bestel bij ons een goed model ingebrekestelling gebrek huis. U kunt de voorbeeld brief in een bewerkbaar Word bestand bij ons bestellen door te klikken op: voorbeeld brief verborgen gebreken huis.

 

Vraag rechtshulp bij verborgen gebreken huis

In geval van verborgen gebreken is het vaak raadzaam een ervaren jurist of advocaat in te schakelen. U kunt dan terecht bij onze specialisten. Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met dit juridische onderwerp

en zijn daardoor zeer ervaren specialisten.

Bel 020 6890 863 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Verborgen-gebreken.net?

  • Specialist in verborgen gebreken ervaren advocaten en juristen
  • Resultaat gedreven snelle actie
  • Scherpe tarieven voor kopers en verkopers in heel Nederland
  • Privacyverklaring

Feiten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering: 9,2
  • Meer dan 3500 zaken behandeld

Contactinformatie

020 6890 863

Stel uw vraag